PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTAMAPLE

MAPLE
ACER SACCHARUM

1. Descriere generala - Textura fina, neuniforma si fibra dreapta- lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice.

2. Origine - Europa

3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei intr-o singura dimensiune:
19 grosime x 80mm latime x 400mm lungime pana la 1500mm din 100 in 100 mm;

4. Umiditate - intre 8 si 10%

5. Calitate - parchetul este clasificat astfel:
ROYAL - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura si fibra specifica, permite o usoara schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise sau mai inchise pe longitudinea fibrei, rare noduri sanatoase deschise la culoare - fara crapaturi sau inima lemnului.
NATURA - 75% debitare radiala, permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu relexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare, nevicioase - fara crapaturi sau inima lemnului.
RUSTIC - stoc limitat - debitare radiala sau /si liniara, culoare variabila - pronuntata, noduri nevicioase, rare crapaturi sau inima lemnului care nu influenteaza proprietatile mecanico- fizice ale parchetului.

6. Produsul - Toate clasele de calitate corespund standardului European. Maple este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn de ses.

7. Ambalaj - Un pachet contine 16 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime , poate fi instalat atat prin prindere , cat si prin lipire . Mentionam ca , pentru lamelele mai lungi de 600 mm este obligatorie intalarea prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - Alb - de la fibra dreapta (care este alba) la fibra neregulata apar nuante de alb - galbui. Dupa finisaj culoarea ramane stabila.

10. Densitate - 0.66 to/mc.

11. Utilizare - Constructii din lemn; furnire decorative; mobilier; parchet; amenajari interioare; ustensile casnice, etc.

12. Lemnul - Este un lemn flexibil, duritate si stabilitate dimensionala medie


 DIGITAL ADVERTISING