PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTASTEJAR


STEJAR
QUERCUS ROBUS

1. Descriere generala - Textura aspra, neuniforma, fibra dreapta - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului.

2. Origine - Romania.

3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei in doua dimensiuni:
22 grosime x 45 - 100 mm latime x 250mm lungime pana la 1500mm;
10 grosime x 50 si 60 mm latime x 250 - 300 mm lungime;

4. Umiditate - intre 8 si 10%

5. Calitate - pentru grosimea de10 si 22 mm, parchetul este clasificat astfel:
ROYAL - 65% debitare radiala, permite o schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise sau mai inchise pe longitudinea fibrei - fara noduri, crapaturi sau inima lemnului.
NATURA - permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu relexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri mici- fara crapaturi sau inima lemnului.
RUSTIC - debitare radiala sau /si liniara, culoare variabila - pronuntata, noduri, alburn, rare crapaturi sau inima lemnului care nu influenteaza proprietatile mecanico- fizice ale parchetului.

6. Produsul - Toate clasele de calitate corespund standardului European. Stejarul este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn combinat - de ses si de munte.

7. Ambalaj - Pentru grosimea de 22 mm - un pachet contine 21 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala. Pentru grosimea de 10 mm - un pachet contine 40 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Mentionam ca, pentru lamelele mai lungi de 500 mm este obligatorie intalarea si prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - Maron foarte deschis, luminos, cu reflexe aurii. Dupa cateva luni de la aplicarea finisajului, nuanta de baza capata reflexe mai inchise.

10. Densitate - 0.57- 0.63 to/ mc.

11. Utilizare - Constructi din lemn; furnire decorative; traverse cai ferate; sculptura; obiecte strunjite; mobila; amenajari decorative; amenajari interioare si exterioare; butoaie; parchet, etc.

12. Lemnul - Este un lemn de o duritate medie, rezistenta la inconvoiere si rupere medie, stabilitate dimensionala medie.


 DIGITAL ADVERTISING